سیلیس یکی از رایجترین کانیهای موجود در پوسته زمین است که این عنصر به وفور در سراسر زمین یافت میشود. در حال حاضر silica قابلیت صادرات به کشورهای دیگر را دارد، از این رو سیلیس صادراتی باید در بالاترین حد کیفیت و بهترین نوع بستهبندی و دانهبندی باشند. پس برای خرید سیلیس با قصد صادرات باید آن را از مرکزی معتبر خریداری کرد، که در این میان آرا سنگ الوند به عنوان یکی از بهترین مراکز تهیه این عنصر است.
سیلیس صادراتی چیست؟
بدون شک برای صادرات باید از محصولات مرغوب استفاده کنند و سیلیس هم به عنوان یک ماده معدنی پرکاربرد و ارزشمند، ارزآوری خوبی برای کشور دارد. سیلیسهای صادراتی باید در انواع مش و دانه بندی سیلیس تولید شده و درجههای خلوص بالا باشند. در ضمن نوع عرضه آنان باید به صورت بستهبندی بوده و از صادر کردن آنان به صورت فله ای تا حد ممکن خودداری کنند.
انواع سیلیس برای صادرات
سیلیس صادراتی در انواع مختلفی در بازار موجود است که هر کدام با توجه به ویژگیهای که دارند در صنایعی گوناگونی قابل استفاده میباشند.
- سنگ کوارتز: این نوع بسیار مقاوم و سخت بوده و بیشتر سیلیسهای موجود در طبیعت از این نوع هستند. سیلیس بلوری کوارتز از جمله بهترین و درجه یکترین نوع سیلس صادراتی هستند که در صنایع گوناگون کمورد استفاده قرار میگیرند.
- شن و ماسه: از نوع رسوبی سنگ کوارتز بوده و از طریق ترکیب موادی مانند آهک و خاک رس با هم ساخته میشوند.
- فلینت: این نوع از اسکلت جانوران اسفنجی دریایی در طول زمان به وجود میآیند.
آیا امکان صادرات سیلیس از آرا سنگ الوند وجود دارد؟
چین و کشورهای حوزه خلیج فارس از کشورهای بوده که 76 درصد از سیلیس صادراتی از معدنهای سیلیس همدان به این کشورها فرستاده میشود. هند نیز با داشتن سهم 8.7 درصد،رتبه دوم را برای صادرات silica دارد.
چه کشورهای به سیلیس صادراتی نیاز دارند؟
با توجه به این که silica از جمله مواد معدنی بوده، پس طبیعی است که معدن آن در تمامی کشورها وجود نداشته باشد. از طرفی هم سیلیس از عناصر پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله ساختمانسازی است، پس تمامی کشورها برای پیشبرد پروژههایشان به آن نیاز دارند. از جمله کشورهای محور خرید سیلیس صادراتی زیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کشورهای حوزه خلیج فارس
- عراق
- ترکیه
- ارمنستان
- قطر
- عمان
- دبی
- ترکمنستان
- قزاقستان
- چین
- افغانستان
- کشورهای اروپایی.
انواع دانهبندی سیلیس برای صادرات
دستهبندی انواع سیلیس با توجه به درصد Sio2 در آنها صورت میپذیرد. هر نوع از این دستهها دارای کیفیت، کاربرد و قیمت مخصوص به خودشان هستند. در لیست زیر انواع سیلیس با درجه خلوص و کاربردشان آورده شده است:
سیلیس با خلوص 99% و دانهبندی 0.6-1 میلیمتر:
در صنایع تصفیه آب و فاضلاب و کارخانههای شیشهسازی استفاده میشود.
سیلیس درجه یک با خلوص بالای 97% و دانهبندی 3-8 میلیمتر:
این نوع حداقل 96 درصد sio2 در خود دارد و در صنایع شیمیایی، پشم شیشه، لعاب فروسیلیس، شیشهسازی و … کاربرد دارد.
سیلیس درجه دو با خلوص 95% با دانهبندی 3-10 میلیمتر:
از این نوع در ریختهگری، سندبلاست، دیرگدازها و فیلتراسیون برای تصفیه آب استفاده میکنند.
سیلیس درجه سه با خلوص 85 الی 70 درصد:
کاربرد سیلیس در صنعت تولید سیمان، سنگدانه سیلیس در بتن سبک، آجر سبک و آجر ماسه آهکی است.
سخن آخر
سیلیسهای صادراتی از جمله سیلیس مرغوب با دانهبندیهای مختلف بوده که کشورهای حوزه خلیج فارس از بزرگترین واردکنندگان سیلیس از ایران برای استفاده در صنایع گوناگون هستند. این محصول برای مصارف ساختمانسازی، سرامیکسازی، آجرسازی، صنایع شیمیایی، فیلتر شنی استخر، تولید شیشه، سیلیکات سدیم و … قابل استفاده است.
البته سیلیس برای صادرات در درجههای خلوص و بستهبندیهای گوناگون وجود دارد که در زمان خرید سیلیس صادراتی نوع آن مشخص میشود. هر نوع با توجه به دانهبندی، نوع برند تولیدکننده، میزان عرضه و تقاضا و … دارای قیمت متفاوتی است، از این رو توانسته برای اطلاع از جدیدترین قیمت سیلیس صادراتی با کارشناسان وبسایت آرا سنگ الوند در ارتباط باشید.
نظر خود را بنویسید